Verlichte dansvloer

Welkom bij Famous Event Support, Europa’s grootste voorraadhoudende verhuurder van verlichte dansvloeren.

Wij leveren verlichte dansvloeren aan, vooral collega-verhuurders, bedrijven en particulieren tegen messcherpe tarieven volgens het “all-in” principe. Dat wil zeggen dat alle handelingen (reiskosten centraal NL, (de)montage, schoonmaak, enz) bij de prijs inbegrepen zijn. Geen verrassingen achteraf. Dat is wel zo overzichtelijk!

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende types verlichte dansvloeren. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen en/of opmerkingen, neemt u dan “contact” met ons op.

 

Led vloer

Pixel LED 1600 verlichte dansvloer, “logo’s, foto’s & filmpjes”

Vanaf € 37,50/m2 incl. reiskosten centraal Nederland
Klik hier voor meer informatie

Pixel LED 100 verlichte dansvloer “Visuals & logo’s”

Vanaf € 18,75 /m2 incl. reiskosten centraal Nederland
Klik hier voor meer informatie

Pixel LED 64 verlichte dansvloer “Visuals & logo’s”

Vanaf € 18,75 /m2 incl. reiskosten centraal Nederland
Klik hier voor meer informatie

Vlak LED verlichte dansvloer, “Klassieke LED vloer”

Vanaf € 22,50 /m2 incl. reiskosten centraal Nederland
Klik hier voor meer informatie

Pixel LED 25 verlichte dansvloer, “ultra dunne pixelvloer”

Vanaf € 18,75 /m2 incl. reiskosten centraal Nederland
Klik hier voor meer informatie

Patronen LED verlichte dansvloer, “mooi en voordelig”

Vanaf € 15,00 /m2 incl. reiskosten centraal Nederland
Klik hier voor meer informatieTerug naar “Home”

 

Antwoorden op de 10 meest gestelde vragen:

 

 

Kan een verlichte dansvloer buiten worden geplaatst?

Jazeker. Er zijn echter een aantal belangrijke aandachtspunten;

-verlichte dansvloer elementen volgen de contouren van de ondergrond. Wanneer het terras, de vlonder of de grasmat niet egaal is zal de dansvloer, ondanks uitvulwerkzaamheden ook niet egaal te plaatsen zijn.

-verlichte dansvloer kan alleen worden geplaatst op een stevige, egale en rechte ondergrond. Derhalve zijn zand en grind niet geschikt.

-direct zonlicht dat op de verlichte dansvloer valt zorgt ervoor dat de verlichting in de elementen niet of nauwelijks zichtbaar is. De zon is natuurlijk feller dan welke andere (LED)lichtbron ook. Pas bij schemering is er weer effect waarneembaar.

-Verlichte dansvloer elementen bevatten electronica. Een tegel kan tegen een spetter (regen)water. Niet tegen een plensbui. Om veiligheidsredenen is een overkapping raadzaam.

 

Hoeveel stroom verbruikt een verlichte dansvloer?

Dat hangt van het type verlichte dansvloer af.

Patronen LED vloer verbuikt maximaal 72 watt per vierkante meter.

Vlak LED vloer verbruikt maximaal 75 watt per vierkante meter.

Pixel LED 25 vloer verbruikt maximaal 28 watt per vierkante meter.

Pixel LED 64 vloer verbruikt maximaal 95 watt per vierkante meter.

Pixel LED 100 vloer verbruikt maximaal 25 watt per vierkante meter.

Pixel LED 1600 vloer verbruikt maximaal 575 watt per vierkante meter.

 

Mijn feestlocatie bevindt zich op een etage of verdieping en er is geen lift. Kan dat?

Ja. Het is mogelijk om met verlichte dansvloer elementen trappen te lopen. Hieraan zijn echter meerkosten verbonden door de inzet van extra personeel. We gaan samen met u de situatie beoordelen. Dat kan vaak al aan de hand van een foto.

 

Ik wil graag een verlichte dansvloer boeken. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer u in het contactformulier op de website uw gegevens invult (datum feest, gewenste afmeting en type dansvloer, tijden en locatie) ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een offerte per email. Wanneer u hiermee akkoord gaat gaan wij de verlichte dansvloer reserveren en ontvangt u van ons een duidelijke opdrachtbevestiging. U kunt ons natuurlijk ook gewoon telefonisch bereiken.

 

Moeten wij zelf nog iets regelen?

Het enige dat wij op locatie nodig hebben is stroom. In de opdrachtbevestiging staat van welk type aansluiting wij graag gebruik maken.

Het komt ook wel voor dat we wat water gebruiken om de verlichte dansvloer nog even te dweilen.
Tussen dansvloer elementen kan vloeistof (bier, wijn, frisdranken, schoonmaakwater) doorlekken op de ondergrond. Neem voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dan de vloeistof in uw ondervloer trekt. (bijvoorbeeld door een zeiltje te plaatsen)

 

Ik krijg elders een betere prijs. Wat doen jullie daarmee?

Wij gaan met elke prijs van welke concurrent dan ook mee. De voorwaarde is natuurlijk wel dat men geen appels met peren vergelijkt. Er zijn diverse aanbieders die “LED vloeren” aanbieden. Het wordt niet altijd duidelijk om welk type het gaat en er zijn veel verschillen in lichtopbrengst, hoogte en levervoorwaarden. Neem even contact met ons op. Helaas zitten we wel altijd vast aan het minimale orderbedrag van euro 320,00.

 

Kan ik bij jullie ook dansvloer kopen?

Nee, ondanks dat wij onze dansvloeren zelf produceren verhuren wij deze slechts. Dit komt omdat verlichte dansvloer een onderhoudsgevoelig product is. Mensen feesten en springen op de dansvloer. Er gaat dus wel eens wat stuk. LED’s, voedingen en stuurelectronica zijn helaas niet heilig. Wij verrichten wekelijks onderhoud aan onze eigen dansvloer elementen om de klant een 100% werkend product te kunnen leveren. Bij verkoop aan derden moeten we garantie bieden en daar is ons bedrijf niet op ingesteld.

 

Kunnen wij de verlichte dansvloer zelf ophalen en terugbrengen?

Nee, wij plaatsen de dansvloer, sluiten deze aan, maken deze schoon en leveren alles keurig netjes werkend en op tijd op. Al deze handelingen zijn bij de prijs inbegrepen.

Hiervoor is een reden. Elk individueel dansvloer element dient fatsoenlijk te worden vervoerd en correct te worden geplaatst en aangesloten om een juiste werking te kunnen garanderen. Ons bedrijf is hier volledig op ingespeeld met een vloot vracht- en bakwagens met laadklep en kundig personeel. U heeft hier geen omkijken naar.
Vaste klanten kunnen eventueel wel een “kale” ledvloer bij ons huren.

 

Waarom hanteren jullie een minimaal orderbedrag van euro 390,00?

Alle handelingen die nodig zijn om een verlichte dansvloer aan u te kunnen leveren zijn bij ons in de vierkante meter prijzen verrekend. Denk aan logistieke kosten (reiskosten; bus of vrachtwagen en dieselolie) en opslag, personeelskosten, administratieve handelingen en afschrijving. Afhankelijk van de locatie kunnen deze kosten in het, voor ons, minst gunstige geval oplopen tot het minimale orderbedrag. Wanneer wij onder de euro 390,00 aan het werk gaan kan het dus zijn dat wij geld bij moeten leggen.

 

Struikelt er nooit iemand over de dansvloer?

Het voordeel aan verlichte dansvloer is dat deze verlicht is. Uw gasten kunnen derhalve de zijkanten van de dansvloer eg goed waarnemen. Een bijkomend voordeel is dat alle types erg plat zijn. Hoe meer electronica aan boord, hoe dikker het element. Patronen LED vloer is 61mm dik. Vlak LED vloer is 86mm dik. Pixel LED 25 vloer is 38mm dik. Pixel LED 64 vloer is 94mm dik. Pixel LED 100 is slechts 25mm dik. Pixel LED 1600 is 115mm dik. Overigens leveren wij optioneel schuin aflopende randjes rondom de verlichte dansvloeren. Tegen een geringe meerprijs is elk risico dan afgedekt. Bovendien kijkt een schuine rand mooi.
De toplaag van de dansvloeren is van kunststof. Zelfs wanneer hier een biertje overheen gaat blijft kunststof vrij stroef en daarmee veilig.